Vårt varumärke Khmer Peppar får en välbehövlig makeover!

Ej kategoriserad

Vårt varumärke Khmer Peppar får en välbehövlig makeover!

Under våren, sommaren och hösten har vi arbetat intensivt tillsammans med kommunikationsbyrån Meteor PR, att utveckla en ny varumärkesidentitet och strategi för vårt varumärke Khmer Peppar. Arbetet har varit tufft och svårt, men så småningom har vi landat med något vi kan vara väldigt stolta över.

 

Förutom att skapa en ny varumärkesstrategi ville vi också förändra både utseendet och känslan på vår produkt. Av den anledningen började vi designa om våra produktpåsar och alla våra säljmaterial. Eftersom vi erbjuder en premiumprodukt till marknaden ville vi att allt som kommer från oss ska ge betraktaren den sanna Premiumkänslan.

 

Nu kan vi stolta säga att vi har uppnått just det, och nu ser vi verkligen fram emot att se vår produkt på detaljhandelshyllan inom en snar framtid någonstans nära dig.

 

 

 

Lämna gärna en kommentar

sv_SESvenska
en_USEnglish sv_SESvenska