Johan Backéus Årets Kock 2017 samarbetar med Best Pepper.

Ej kategoriserad

Johan Backéus Årets Kock 2017 samarbetar med Best Pepper.

Hej! Johan Backéus Årets Kock 2017 här!

Jag är ursprungligen från Sundsvall och har jobbat som kock i 15 år. För mig är det väldigt viktigt att alltid arbeta med färska ingredienser som upprätthåller god kvalitet och produceras på ett ekologiskt och hållbart sätt.

När jag blev tillfrågad om jag ville bli en del av Best Pepper:s KHMER Peppar-varumärkesprojekt svarade jag naturligtvis ja.

Förutom den höga kvalitén på KHMER peppar tycker jag om tanken bakom varumärket, nämligen att all peppar odlas ekologiskt och det faktum att delar av försäljningsintäkterna går till den ideella organisation Pepper Care vilkas medel kommer att behövas i de kambodjanska regioner där Best Pepper har sina pepparfarmer.

Johan Backéus Årets Kock 2017

Lämna gärna en kommentar

sv_SESvenska
en_USEnglish sv_SESvenska